Atelier de confecționat povești fantastice: Dai cu zaru’, vine haru’!
În ianuarie 25, 2016 | 0 Comentarii

Harul de povestitor, desigur!

A venit timpul pentru un nou Atelier de confecționat povești fantastice! Ediția a 5-a, și prima din acest an! Știm că așteptați evenimentul de ceva vreme, așa că nu mai puteam întârzia!

Așadar, ce ar putea avea în comun literatura și jocurile de noroc? Absolut nimic, la prima vedere! Ba din contră, gurile rele ar spune că intelectualii și barbugiiii nu stau la aceeași masă. Ei bine, lăsați, că intervine Dan Rădoiu și schimbă complet regulile cu unele numai de el… inventate! Se poate da cu zarul ca să chemăm inspirația și să meșteșugim povești care mai de care mai diferite și mai interesante? Desigur!

Editura Crux Publishing vă invită cu mic cu mare la ceainăria La un ceai, sâmbătă 30 ianuarie, de la ora 16.00, pentru că maestrul Atelierelor de confecționat povești fantastice Dan Rădoiu are o nouă provocare pentru voi! De data asta nu mai jucăm cu cărțile de Tarot, ci trecem la chestii serioase: zarurile cu povești! Miza? Voi scrieți, noi publicăm în revista editurii. Cei mai norocoși poate primesc și premii, cine știe?

Așadar, ne vedem sâmbătă! Pe lângă maestrul nostru de ceremonii îi vom avea ca invitați speciali și pe scriitorii Oliviu Crâznic și Șerban Andrei Mazilu! Și toate cărțile Crux Publishing acolo printre voi, ca de obicei!

Intrarea la acest Atelier de confecționat povești fantastice este liberă, ca și până acum. Tot ce trebuie să aduceți cu voi este imaginația și cheful de distracție!

Dacă vreți să aflați cam cum se petrec lucrurile la atelierele noastre, puteți citi câteva impresii la cald (și câteva dintre textele publicate) despre evenimentul de data trecută – intitulat în mod sugestiv Atelier de confecționat povești fantastice: Monstruleți simpatici

Scrie un răspuns