Author avatar
Dan Rădoiu

Absolvent de ASE, Dan Rădoiu este coach, trainer, project manager, Scrum Master și Agile Coach, programator, requirements engineer (business analyst), db admin, iar în ultimii ani, și scriitor. În prezent profesează ca Agile Coach, ocupându-se în special de îmbunătățirea performanțelor echipelor profesionale prin implementarea principiilor Agile.

Ca specialist în coaching și business, a publicat articole în numeroase reviste de profil și pe site-uri din sfera IT și project management, cum ar fi Revista Română de Managementul Proiectelor, Afaceri.ro, WorkStickers.ro și altele.

Ca scriitor, a debutat în volum la Editura Nemira în 2012 cu manualul practic de persuasiune ”Cum să cucerești un bărbat pe e-mail, messenger și Facebook”, scris în forma unui roman de dragoste, dar nu lipsit de exerciții și teste de verificare a cunoștințelor.

Pasionat de literatura fantastică, Dan Rădoiu este prezent pe piața de carte românească din anul 2015 și cu volumul de povestiri „fantastice, romantice, iar pe alocuri, cumplit de absurde” intitulat Povestiri de la marginea realității, publicat de editura Crux Publishing. Succesul colecției l-a încurajat pe Dan ca, împreună cu editura Crux Publishing, să organizeze o serie de întâlniri cu pasionații de lectură și scris – Atelierele de confecționat povești fantastice.

Devenite un reper în viața culturală bucureșteană, organizate lună de lună la ceainăria La un ceai, Atelierele invită toți participanții să creeze propriile lor povești  fantastice în care imaginarul și realul își dau mâna pentru a amuza, speria, surprinde și provoca audiența.

Sub bagheta magică a lui Dan Rădoiu, povestirile confecționate în cadrul Atelierelor capătă viață, devenind adevărate prilejuri de a le pune invitaților imaginația la lucru și de a le încuraja dezvoltarea propriilor abilități de scriere creativă.

Cărți de Dan Rădoiu
Alt autor