Crux Publishing, Ambasador SF la Comic Con 2016!
On May 23, 2016 | 0 Comments

Editura Crux Publishing va fi prezentă și anul acesta la East European Comic Con alături de partenerii săi Gazeta SF și Revista Fantastica în cadrul evenimentului Ambasadori SF. Panelul va avea loc sâmbătă, 28 mai, începând cu ora 10.30, pe scena C4 în incinta Romexpo.

Ce s-a mai întâmplat în domeniul literaturii science-fiction și fantasy din România? Ce autori români contemporani s-au remarcat prin volumele publicate de la ultimul eveniment Comic Con încoace? În ce reviste online și print ar putea debuta tinerii scriitori pasionați de aceste genuri literare? Ce volume s-au făcut remarcate de critică și public? Care sunt editurile românești care publică literatură SF/F autohtonă, contemporană și ce planuri de viitor au ele? Ce își dorește publicul român de la scriitorii de SF/F naționali?

Despre toate acestea, dar și despre multe altele, vor discuta și dezbate Ambasadorii SF Alexandru Lamba (Gazeta SF), Florin Stanciu (Revista Fantastica) și Andreea Sterea (directorul editurii Crux Publishing).

În premieră în cadrul unui astfel de eveniment, îl vom avea ca invitat special pe scriitorul și criticul literar Oliviu Crâznic (autorul volumului de colecție Ceasul fantasmelor și al amplului studiu critic Fantasticul delimitat).

Cunoscutul romancier și critic va oferi publicului o radiografie a literaturii extraordinarului din ultimul an, punând accent pe operele ce s-au remarcat ca valoare literară și succes de casă și pe revistele de gen ce reprezintă reale oportunități pentru o nouă generație de scriitori.

Așadar, vă așteptăm sâmbătă, 28 mai, la Romexpo, să ne bucurăm de Comic Con așa cum se cuvine! Panelul Ambasadori SF se desfășoară pe scena C4 începând de la ora 10.30.

Volumele Crux Publishing vor putea fi achiziționate de la standul Red Goblin! Și pentru că vrem să venim în întâmpinarea tuturor cititorilor noștri și a întregii comunități geek, pe site-ul Crux Publishing aveți 25% reducere la toate titlurile și transport gratuit până pe data de 5 iunie inclusiv!

Și ca să vă facem poftă de lectură, vă invităm să urmăriți ultimul book trailer al romanului Regatul sufletelor pierdute, semnat de scriitoarea Ana-Maria Negrilă! Nu uitați, acest roman space opera, primul din seria Stelarium, vine însoțit și de un cod QR care, odată scanat, vă va purta către o lume virtuală în care veți găsi conținut multi-media, filme și diagrame, istoria planetei Galene, fișele agenților secreți și a altor personaje, proză scurtă și multe alte surprize!

Acum, cu numai un clic, puteți să primiți la voi acasă oricare dintre volumele Crux Publishing cu 25% reducere și transport gratuit! Spor la cumpărături și ne vedem sâmbătă la Comic Con să fim cu toții Ambasadori SF! Ca de obicei, cosplay-ul vine la pachet!

Leave a reply