final frontier crux publishing
Final Frontier 2017: Topuri și impresii la cald
În aprilie 10, 2017 | 0 Comentarii

Așa cum v-am tot anunțat, un articol detaliat despre cum s-a văzut Final Frontier 2017 prin ochii Crux Publishing se cerea scris. După nebunia coletelor și a inventarului, iată că a venit momentul să tragem niște concluzii și să dezvăluim niște topuri, așa cum facem în fiecare an.

În primul rând aș vrea să le mulțumesc încă o dată prietenilor de la Bookblog și voluntarilor care au făcut ca acest eveniment să fie cu totul și cu totul special: Andreea, Georgiana, Laur, Max, fără voi clar nu ne-am fi descurcat și distrat atât de bine!

Așa cum știu fanii noștri, noi trăim evenimentul Final Frontier în fiecare an alături de partenerii noștri de la Red Goblin. Și cu această ocazie, am petrecut două zile fabuloase alături de ei, mai ales că în premieră am avut la stand o promoție încrucișată: cărți Crux și accesorii Red Goblin pentru toți geeks-ii care se respectă.

Trebuie pe această cale să îi mulțumesc și partenerului meu – scriitorul Șerban Andrei Mazilu – pentru tot efortul depus în cadrul târgului, pentru prestația sa extraordinară în calitate de moderator al evenimentului Realism în lumi imaginare cu care Crux Publishing a deschis oficial Final Frontier 2017 și pentru talentul cu care vinde cărți la stand. Alături de noi au mai fost cei doi membri apropiați ai familiei cruxiene – Millie și Alex – prieteni dragi și voluntari de toată isprava.

Evenimentul Realism în lumi imaginare a avut ca scop final lansarea romanelor Inima Dragonului de Mircea M. Țara și Amendamentul Dawson de Ciprian Mitoceanu. Pe această cale le mulțumesc încă o dată lui Oliviu Crâznic (scriitor și critic literar) și Dragoș C. Butuzea (promotor cultural) pentru că ne-au făcut onoarea de a vorbi despre cele două romane proaspăt lansate.

O rundă de aplauze merită Valentin Goran, o tânără speranță a cinematografiei românești pentru că a filmat evenimentul și ne-a pus la dispoziție clipurile.

Le mulțumim încă o dată scriitorilor care au fost alături de noi pe parcursul târgului (Ana-Maria Negrilă, Rodica Bretin, Anamaria Bancea, Dan Rădoiu), dar și bloggerilor și promotorilor culturali care ne-au susținut, ne-au încurajat și au făcut tot posibilul să ne simțim bine. Din păcate scriitorul Ciprian Mitoceanu nu a putut fi alături de noi, dar îl prindem noi la Gaudeamus, fiți fără griji!

Desigur, întrebarea la care trebuie să răspundem este „ce titlu s-a vândut cel mai bine la târg”? Ei bine, vom defalca topurile pe categorii ca să vă faceți o imagine cât mai clară asupra preferințelor cititorilor noștri.

Top vânzări noutăți:

Locul 1: Inima Dragonului de Mircea Țara

inima dragonului mircea m. tara

Locul 2: Amendamentul Dawson de Ciprian Mitoceanu

amendamentul dawson ciprian mitoceanu

Top vânzări serii și pachete

Locul 1: Seria Stelarium de Ana-Maria Negrilă (cuprinzând romanele SF Regatul sufletelor pierdute și Ascensiunea Stelară)

seria-stelarium

Locul 2: Pachet Clasici ai literaturii universale (cuprinzând volumele Ceasul fantasmelor de Oliviu Crâznic și antologia Metamorfoze)

Locul 3: Trilogia Predestinare genetică de Ciprian Mitoceanu (cuprinzând volumele În sângele tatălui, Insula Diavolului și Față în față).

predestinare-genetica

Top vânzări titluri vechi

Locul 1: Jocul necromanților de Șerban Andrei Mazilu

jocul-necromantilor

Locul 2: Soldați ai terebentinei de Răzvan T. Coloja

razvan-t-coloja-soldati-ai-terebentinei1

Locul 3: Ecouri din tenebre de Rodica Bretin

ecouri-din-tenebre

Acestea fiind zise, vă lăsăm în compania unor fotografii și ale amintirilor minunate pe care ni le-am făcut împreună la târg.

Următorul eveniment la care ne veți putea cunoaște (și) mai bine este următoarea întâlnire Book Bloggers of Bucharest din data de 22 aprilie, la Epic Bar, care îl are ca invitat special pe scriitorul Șerban Andrei Mazilu!

Până atunci însă, vă urăm sărbători fericite și nu uitați să #trăițifantastic! Și desigur, sperăm să ne revedem mai curând decât la următorul Final Frontier, da?

Scrie un răspuns