Gaudeamus 2017: Top de top și când ne-o fi mai rău, așa să ne fie
În decembrie 4, 2017 | 0 Comentarii

Hai că a mai trecut un târg de carte Gaudeamus și nu lipsit de peripeții (cei care au fost sâmbătă la lansări știu despre ce e vorba). Dar cum cele bune se adună întotdeauna, noi astăzi adunăm cele mai faine lucruri care ni s-au întâmplat la Gaudeamus 2017 (nu că nu ar fi răsuflat câte ceva prin interwebz deja :)).

Acesta este articolul în care anunțăm topurile – pentru că sunt două – punem câteva poze și vă momim cu niște filmulețe pe care o să le găsiți pe pagina noastră de Facebook mulțumită prietenului și colaboratorului Valentin Goran, să se bucure și ochii celor care nu au ajuns la București la târg. Încheiem cu o campanie de Crăciun și promitem că revenim cu lucruri și mai spectaculoase pe final de an!

Topuri vânzări Crux Publishing Gaudeamus 2017

…pam, pam, paaaaaam….

1. Noutăți lansate la târg

 

1. Secretul Regelui Nemuritor de Mircea Țara

baladele nlithiei secretul rgelui nemuritor

2. Povestiri de la marginea realității 2 de Dan Rădoiu

povestiri de la marginea realitatii 2 dan radoiu

3. Restituirea de Anamaria Bancea

Restituirea Anamaria Bancea

4. Biblia nihilistă de Ștefan Bolea

stefan bolea biblia nihilista

5. Recolta roșie de Răzvan T. Coloja

recolta rosie razvan t coloja

 

2. Topul vânzărilor pe titluri deja publicate

1. Metamorfoze, antologie coordonată de Oliviu Crâznic și Andreea Sterea

antologia metamorfoze andreea sterea oliviu craznic

2. Inima Dragonului de Mircea Țara

inima dragonului mircea m. tara

3. Ceasul fantasmelor de Oliviu Crâznic și Regatul sufletelor pierdute de Ana-Maria Negrilă

oliviu-craznic-ceasul-fantasmelorregatul-sufletelor-pierdute-ana-maria-negrila

4. Soldați ai terebentinei de Răzvan T. Coloja

razvan-t-coloja-soldati-ai-terebentinei1

5. Anotimpul pumnalelor de Șerban Andrei Mazilu

anotimpul-pumnalelor-serban-andrei-mazilu

Buuun… Acum că am terminat cu topurile și listele, este cazul să le mulțumesc din suflet oamenilor care au făcut și acest Gaudeamus să fie unul de pomină: Oly Saldinger, Ruxandra Tudorică, Gabriel Tanko, Oana Nechita și Șerban Andrei Mazilu, oamenii fără de care cărțile noastre nu ar exista, nu ar avea coperți, nu ar avea interioare de fapt, nu ar fi tipărite, bibilite, aranjate, numărate, știți voi…

Apoi un mulțumesc adânc din suflet oamenilor de la stand care mi-au suportat toate emoțiile și care au făcut o treabă atât de bună, că deja mi-am luat notițe de la ei: Andra Mihaela, Andreea Cătălina, Ștefan Decebal Guță și Alex Șuțiu (care este și fotograful nostru de nădejde, așa cum veți vedea mai jos). Apropo de fotografi, ca de obicei, Max Orbescu ne-a făcut onoarea să ne surprindă în cele mai faine ipostaze. Mulțumim, Max! Încă o dată, mulțumiri lui Valentin Goran pentru filme și lui Mihai Alexandru Dincă pentru suport tehnic la sonorizare!

Am avut și o seamă de invitați speciali la lansări, oameni absolut extraordinari ale căror cărți și cronici literare vă invit din toată inima să le citiți (promit că or să vă placă): scriitoarea Ana-Maria Negrilă, scriitoarea Mihaela Apetrei, scriitoarea și criticul literar Alexandra Medaru, scriitorul Dan Rădoiu și poetul și criticul literar Petrișor Militaru. Lor le mulțumesc pentru că au înfruntat traficul ostil și vremea neprietenoasă și ne-au dat tuturor încă și mai multe motive ca să iubim literatura.

Fotografii cât mii de cuvinte

 

 

Încheiere

Cum editorului îi stă bine cu romanele lungi și articolele scurte, mă voi opri aici. Și anul acesta am avut niște lansări senzaționale sau, cum le-a zis Dan Rădoiu, „cu sclipici”. Păi nici nu poate ieși nimic rău când pui la un loc atâți oameni creativi, atâta pasiune și atâta energie pozitivă! Vrem să continuăm să împărtășim această energie și această lumină peste tot. Motiv pentru care, absolut toate volumele Crux Publishing își vor păstra prețul redus de târg până pe 20 decembrie, ca să aveți vreme să vă faceți niște cadouri așa cum meritați!

Rămâneți pe recepție, că mai urmează!

Scrie un răspuns