Lansare Delirul încapsulat: steampunk, geeks și voie bună!
În februarie 8, 2016 | 1 Comentarii

Cel mai bine vândut roman al editurii Crux Publishing la Gaudeamus 2015 are parte de o nouă lansare!

Publicat în toamna anului 2015  de editura Crux Publishing, romanul Delirul încapsulat a fost lansat oficial în cadrul Târgului Internațional de Carte Gaudeamus în prezența scriitorilor și oamenilor de cultură Alexandru Mironov, Dan Doboș și Oliviu Crâznic. De această dată, volumul, semnat de cunoscutul autor român de science-fiction și fantasy Florin Pîtea, va face subiectul unui eveniment cu totul special: o lansare Delirul încapsulat în care aducem împreună steampunk-ul, cultura geek și distracția! Evenimentul face parte din campania #trăieștefantastic!

Împreună cu prietenii noștri de la Red Goblin avem onoarea de a vă invita sâmbătă, 13 februarie, începând cu ora 16.00, la magazinul lor din București (Strada Colţei nr. 42) pentru a ne întâlni cu autorul și invitatele sale speciale: scriitoarea Ana-Maria Negrilă și coordonatoarea colecției Fantasy din cadrul editurii Crux Publishing, Andreea Sterea.

Delirul încapsulat, primul volum al seriei Cartea cu scoarțe de argint, ferecate, ne invită să ne alăturăm unor personaje memorabile, iar împreună cu ele să luăm parte la o aventură steampunk pe cât de palpitantă, pe atât de amuzantă. Din Gorena și până în Insulele Ducofer, însoțiți de savanți (mai mult sau mai puțin nebuni), agenți secreți, doamne din lumea bună, lorzi și academicieni, mecanoizi și mașinării dotate cu inteligență și limbaj, vom călători purtați pe aripile fanteziei autorului. Nu vă uitați derringer-ul acasă, căci unele aventuri pot fi… periculoase. Și nu lăsați deoparte nici batistele cu care o să vă ștergeți lacrimile de râs, pentru că unele personaje sau situații par desprinse direct din operele lui Terry Pratchett.

Iubitorii de fantasy în general și de steampunk în special se vor bucura de momente inedite în cadrul evenimentului alături de unul dintre cei mai cunoscuți autori români de literatură fantastică și de invitatele sale.

Florin Pîtea explorează teritoriul steampunk cu uşurinţa cu care-şi face cititorul să se tăvălească de râs. Gadgeturi animate de aburi, alături de maşinării ciudate populează volumul, ajutându-i sau încurcându-i pe eroi. Strategii bizare care totuşi dau rezultate. Şi, pentru cei interesaţi, o pagină de adevărată istorie (în maniera Pîtea) despre inventarea (şi modernizarea) telefonului. O aventură hazlie şi serioasă, pusă în pagină cu un talent incredibil. Pe scurt, Cartea cu scoarţe de argint, ferecate. (Prof. Doc. Ciprian Mitoceanu – scriitor, jurnalist).

Vă așteptăm, așadar, sâmbătă, 13 februarie la magazinul Red Goblin, începând cu ora 16.00, la o nouă lansare Delirul încapsulat. Un eveniment marca Crux Publishing (deci distracția vine la pachet!).

Desigur, toate cărțile editurii vor fi și ele acolo, nerăbdătoare să fie răsfoite și citite!

Ne vedem sâmbătă!

 

Comentarii1

[…] răsfoite și citite! Pentru mai multe informații, vă invităm să urmăriți  site-ul editurii Crux Publishing și […]

Scrie un răspuns