final frontier 2017
Să recapitulăm: Crux Publishing la Final Frontier 2017
În martie 30, 2017 | 0 Comentarii

Așa cum știți, mâine la ora 12.00, Crux Publishing deschide oficial târgul de carte Final Frontier 2017 (Casa Artelor, București) cu evenimentul Realism în lumi imaginare, din Nlithia și până în America fascistă, moderat de scriitorul Șerban Andrei Mazilu.

Despre ce e vorba?

Pentru cine nu a aflat încă, veți descoperi lumea Nlithiei în romanul Inima Dragonului de Mircea Țara, iar despre America fascistă are grijă să vă povestească Ciprian Mitoceanu în romanul Amendamentul Dawson.

amendamentul dawson ciprian mitoceanu

Romanele Inima Dragonului și Amendamentul Dawson vor fi disponibile la standul editurii cu peste 25% reducere.

De asemenea, veți putea achiziționa Amendamentul Dawson împreună cu trilogia Predestinare genetică la un preț special, iar Inima Dragonului într-un pachet-cadou ce conține o surpriză marca Crux Publishing (via Maria Bumbar).

Cu cine vă veți întâlni acolo?

Moderatorul evenimentului este scriitorul Șerban Andrei Mazilu, scriitor și co-editor Crux Publishing, cunoscut publicului român pentru cele două volume din seria Cronici din Voss (Anotimpul pumnalelor și Jocul necromanților). Despre ultimul roman al seriei îl puteți întreba personal la târg :).

serban-andrei-mazilu

 

Și seria Cronici din Voss, la fel ca toate celelalte serii și pachete de autor vor fi disponibile la standul Crux Publishing cu o reducere de 25%.

Dragoș Cătălin Butuzea este cunoscut publicului cititor datorită platformei sale culturale Chestii Livrești. Așa cum mărturisește, este pasionat de cărți, de tablouri și de filme și de tot îl emoționează și îi face viața mai frumoasă. Dragoș C. Butuzea vă va vorbi în cadrul evenimentului nostru despre romanul Inima Dragonului de Mircea Țara.

dragos c butuzea chestii livresti

Oliviu Crâznic este scriitor și critic literar specializat în literatura fantastică, publicist şi consilier juridic. În 2010, a publicat romanul gotic …Şi la sfârşit a mai rămas coşmarul (Ed. Vremea), declarat de M. Pricăjan (în revista culturală Familia) „Momentul Walpole în literatura română”. Ulterior, a publicat numeroase povestiri şi nuvelete (majoritatea se regăsesc în volumul de colecție Ceasul fantasmelor, Ed. Crux Publishing, 2015), foarte bine primite de critică şi de public, şi a câştigat numeroase premii, inclusiv un premiu acordat de Societatea Europeană de Science Fiction.

oliviu craznic ceasul fantasmelor

Și pentru că tot vorbeam despre Ceasul fantasmelor, vă anunțăm că veți putea achiziționa acest volum de colecție cu o reducere de 35% sau vă puteți bucura de el într-un pachet-cadou ce conține și alte surprize (oferite de Crux Publishing și Red Goblin).

Din nefericire, scriitorul Ciprian Mitoceanu nu va putea fi prezent la Final Frontier 2017, așa că despre romanul Amendamentul Dawson va discuta, alături de Oliviu Crâznic, Andreea Sterea, editor-șef Crux Publishing.

Cu ce vă mai așteptăm la Final Frontier 2017?

… Cosplayers… WELCOME!

cosplayers romania

În primul rând, cu multă veselie, ca de obicei! Dar lucrurile nu se opresc numai la a avea cei mai faini oameni la stand, pentru că vrem să avem TOȚI oamenii faini la stand la această ediție Final Frontier. De aceea avem o ofertă specială și dedicată exclusiv cosplay-erilor: veniți costumați (în ce vreți voi!) la standul Crux Publishing și primiți o reducere suplimentară de 10% la orice carte cumpărată!

… reduceri de 25% la toate seriile și pachetele de autor!

Seria Stelarium de Ana Maria-Negrilă, trilogia Predestinare Genetică de Ciprian Mitoceanu, seria Cronici din Voss de Șerban Andrei Mazilu, Integrala Robert E. Howard și pachetul Clasici ai literaturii universale sunt ofertele cu care vă tentăm la standul editurii pe parcursul celor două zile!

Și pentru că ne place să vă facem surprize, veți avea ocazia să puneți mâna pe diverse alte bunătăți oferite de prietenii noștri de la Red Goblin la achiziționarea seriei Stelarium, a Integralei Robert E. Howard și a pachetului Clasici!

… reduceri de 35% la toate celelalte titluri din colecțiile editurii!

Și desigur, posibilitatea de a vă întâlni și a discuta cu autori precum Florin Pîtea, Rodica Bretin, Dan Rădoiu sau de a îi cunoaște mai bine pe membrii echipei noastre!

… așa a fost anul trecut, dar vă prindeți voi cam cum o să fie și anul acesta…

Ei bine, vă așteptăm sâmbătă la Final Frontier 2017! Distracția începe sâmbătă, 1 aprilie, de la ora 12.00 și durează tot weekend-ul!

Scrie un răspuns