predestinare genetica ciprian mitoceanu
Trilogia Predestinare genetică la Gaudeamus 2016
În octombrie 30, 2016 | 0 Comentarii

Am auzit de multe ori că unii cititori se feresc de trilogii sau de serii de teamă că editura nu va finaliza un ciclu de romane, punând oamenii în neplăcuta situație de a rămâne cu povestea undeva pe la mijloc. Desigur, temerile sunt justificate într-o oarecare măsură, pentru că, din păcate, există destule serii începute și neterminate. Dacă însă vă făceați griji în legătură cu trilogia Predestinare genetică de Ciprian Mitoceanu, atunci puteți sta liniștiți: al treilea volum va vedea lumina tiparului în curând, lansarea oficială fiind programată a avea loc sâmbătă, 19 noiembrie, în cadrul Târgului de Carte Gaudeamus 2016, începând cu ora 15.30. Veți găsi editura Crux Publishing pe nivelul 3.2, standul nostru fiind chiar la intrare pe partea stângă.

fata-in-fata-predestinare-genetica

Volumul Față în față încheie povestea celor două personaje pe care le-ați urmărit până acum pe parcursul romanelor În sângele tatălui și Insula Diavolului și, așa cum v-ați obișnuit, și în acest volum veți avea parte de un stil alert, răsturnări de situație, adrenalină și suspans. Nedezmințindu-se nici de această dată, Ciprian Mitoceanu vă oferă încă o aventură alături de Robert, Leo și deja celebrul congresman Dawson. Și din nou, așa cum v-ați obișnuit, subtextul acestui thriller distopic scoate la iveală un acid și foarte realist comentariu social, Ciprian având talentul de a analiza la rece consecințele înfiorătoare pe care le pot avea ambițiile politice ale aleșilor asupra vieții cetățenilor.

predestinare-genetica

Așadar, sunteți invitați sâmbătă, 19 noiembrie, de la ora 15.30, la standul Crux Publishing (Romexpo) să vă întâlniți cu un maestru al suspansului – Ciprian Mitoceanu – și să vă completați trilogia Predestinare genetică cu ultimul volum. Invitații speciali ai acestui eveniment vor fi Oliviu Crâznic (scriitor, critic literar) și Andreea Sterea (editor-șef Crux Publishing).

Cei care au așteptat apariția celui de-al treilea titlu din serie pentru a își achiziționa întreaga trilogie vor fi bucuroși să afle că întregul pachet Predestinare genetică va fi disponibil la stand cu reducere. Până atunci, puteți să vă asigurați că nu veți rămâne fără un exemplar din romanul Față în fațăvolumul este disponibil pentru precomenzi, cu reducere, transport gratuit și autograf din partea autorului!

Ce ne pregătește Ciprian pe viitor? Veți afla direct de la el cu ocazia lansării volumului Față în față și încheierea trilogiei Prestinare genetică!

Vă așteptăm la Gaudeamus pe 19 noiembrie!

Scrie un răspuns

  • []